De muzikant Site

adverteerders inloggen
wachtwoord vergeten ?
muzikant zoeken
plaatsnaam, postcode ed.

Muzikant Overijssel

een muzikant vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

julia hulshof

hallo. ik ben julia hulshof, bassiste, studerend aan het conservatorium. ik ben op zoek naar af en toe een invaljob. ik ben erg handig met lezen, waarnaast ik ook nog eens naast de genoteerde noten een eigen draai aan de muziek geef. ik doe veel op mijn gehoor, dus mocht er een foutje in de partij zitten, geen probleem. ik heb ervaring met invalwerk, dus wil je in korte tijd een baspartij hebben staan, bel dan meteen!
julia hulshof
0613662729

enschede / raalte
telnr : 0613662729


Duo Fleur de Groot en Sander Veeken

Bent u op zoek naar een sfeervolle muzikale begeleiding voor bijvoorbeeld uw receptie, borrel, diner of trouwceremonie?

Fleur de Groot en Sander Veeken zijn een zeer ervaren en professioneel duo dat regelmatig dit soort gelegenheden 'opfleurt' met wat rustige popmuziek. U kunt hierbij denken aan nummers van onder andere Alicia Keys, Norah Jones, Adele, Aretha Franklin, Sade, James Morrisson, Jack Johnsson en nog veel meer!

Ook bieden zij de mogelijkheid om een professionele saxofonist erbij in te huren! Deze speelt zwoele solo's en zorgt voor nog meer afwisseling.

Heeft u voorkeur voor nummer bij de openingsdans, of binnenkomst van de bruid of ander bijzonder moment? Fleur de Groot en Sander Veeken bieden de mogelijkheid om een verzoeknummer in te studeren. Zo speelden zij eerder op verzoek onder andere 'Raak' van de Kast, 'Une Belle Histoire' van Michel Fugain en 'Make you feel my love' van Adele.

Voor een voorproefje kunt u vast een kijkje nemen op youtube! (Zoek op: demo Fleur de Groot en Sander Veeken)

Voor prijsinformatie, boekingen of andersoortige vragen kunt u contact opnemen met:
Fleur de Groot (06-39886489)
Werkzaam in: Heel Nederland

Eerdere reacties van klanten:

Tiny Post| Geplaatst op 18-01-2010
50 jarig verjaardags feest in kasteel de Essenburgh,Hierden Wij waren op zoek naar een easy listening bandje.Gezocht op Internet, en gekozen voor Fleur en Sander uitgebreid met een saxofonist. Op Internet klonk het al goed, en wij hoopten dat het live ook goed zou klinken. Nou., wat hebben wij een goede keus gemaakt. Geweldig.
Hele mooie achtergrond muziek, en heel zuiver. Er is me door diverse mensen gezegd dat de muziek zo fantastisch was. Sander en Fleur , heel veel succes met jullie verdere carriere. Wij hebben mede dankzij jullie een fantastische avond gehad.Nogmaals bedankt.

Cora Koning |geplaatst op 11-01-2010
zingen op verjaardag in leiden
Een prachtig duo. We hebben genoten.Lekkere muziek,niet te opdringerig, dus ook mooi als achtergrondmuziek,maar toch heel positief aanwezig: zuiver en ritmisch. Een plezier om naar te luisteren . Een aanrader!

evdkruijk| Geplaatst op 08-01-2010
muziek op verjaardagsfeest in Hattem
Hele fijne achtergrondmuziek, beide muzikanten zijn steengoed. Betrouwbaar en bijzonder klantvriendelijk. Is door de gasten veel geinformeerd naar kaartjes en telefoonnummer.

MXV Geplaatst op 24-12-2009
Muzikale begeleiding kantoorfeest in Amsterdam
Topduo. Betrouwbaar, flexibel, prettig om mee samen te werken. De stem van Fleur bezorgt je kippenvel - op een positieve manier. Samen met Sander vormt zij de perfecte muzikale begeleiding van je feest/borrel/receptie/wat dan ook. Aanrader!!

debouter| Geplaatst op 21-12-2009
muziek bij huwelijksceremonie in Amsterdam
In augustus 2009 heeft dit duo op onze bruiloft 3 nummers gespeeld tijdens de huwelijksceremonie. Ze zijn er goed/zuiver, flexibel qua muziek/ tijd en plaats. Wij hadden ons geen beter duo kunnen wensen en zijn dus erg blij met onze keuze!
Zwolle
telnr : 06-39886489


Duo Totaal

Met Duo Totaal haalt U een duo in huis dat zich richt naar Uw maatstaven, als het gaat om volume en soort muziek en een evt. dresscode. Ze zijn zo attent dat ze bij Uw bruiloft, partij of bedrijfsfeest, bijvoorbeeld tijdens een buffet, het volume en keuze van muziek in overeenstemming brengen met de gelegenheid. Ook kennen ze geen gebruikelijk vast ritme van spelen en pauzeren. Is het juist gezellig, dan spelen ze gewoon verder.
Door de jarenlange ervaring van deze twee heren, uit verschillende orkesten, met verschillende repertoires, kan U er van uit gaan dat het huidige repertoire zeer breed is, en dus voor elk wat wils. Uiteraard spelen ze s?avonds maar ook overdag.Duo Totaal kost in de regio (+- 70KM rond Enschede) 650 euro daarbuiten komen er extra kosten bij.
Geen vaste setlijst, maar een programma dat ter plekke zijn vorm krijgt. Zo is elke avond weer net iets anders.
Als u nog vragen heeft belt u naar 06-51475029.

Groeten Rene Hermelink
Duo Totaal.

Denekamp
telnr : 06-51475029


Copyright©2004-2012werkgevraagd.nl een initiatief van hocmedia.nl