De muzikant Site

adverteerders inloggen
wachtwoord vergeten ?
muzikant zoeken
plaatsnaam, postcode ed.

Muzikant Zeeland

een muzikant vindt je op werkgevraagd.nl

kaart

akoestisch trio jab

akoestisch trio jab bestaat uit twee zangeressen en een zanger/gitarist. deze drie professionele muzikanten staan garant voor een avond luisterplezier. covers van marvin gay, sting, norah jones e.d. krijgen een jazzy jasje met een vleugje soul.
jab is bijzonder geschikt als opluistering bij een borrel of jubileum, als muzikaal intermezzo van een congres of gewoon als u eens wat anders zoekt dan anders.

middelburg
telnr : 06-46620380


Sea of Art

Voor ons Hemelvaart kunst- en cultuurevenement zijn wij op zoek naar diverse muzikanten/artiesten/dansgroepen etc.

Wij zijn SEA OF ART een stichting opgericht door en voor kunstenaars die diverse kunstzinnige en culturele evenementen organiseert op Schouwen Duiveland. Tijdens het festival van 2 tm 5 juni kan het publiek genieten van kunstenaars. muziek, dans, dichters en beeldende kunstenaars verspreidt over 25 locaties. Inmiddels hebben 80 kunstenaars zich aangemeld, voor niet beeldende kunstenaars is het onmogelijk 4 dagen lang bezig te zijn met het uitoefenen van hun artistieke vak dus zijn wij dringend op zoek naar extra dichters, muzikanten en andere podiumkunstenaars om dit evenement nog mooier in te kleuren.Helaas beschikken wij (nog) niet over de financi?le middelen om jullie inbreng te vergoeden, maar natuurlijk staat het vrij de gitaarkoffer open te zetten of een gedichtenbundel te verkopen. Wij hopen met een leuk, gevarieerd programma financi?le sponsoren te vinden, zodat we evt. toch een onkostenvergoeding kunnen aanbieden.
Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.seaofart.nl en/of vrijblijvend contact opnemen met Sea of Art, Henri?tte van Gent
0111-850882 /06-43492343
info@seaofart.nlSerooskerke - Schouwen Duiveland
telnr : 06-43492343


Copyright©2004-2012werkgevraagd.nl een initiatief van hocmedia.nl